Betway wis lengkap sawijining donya kemitraan karo Jangkrik Kulon Hindhia (CWI) iku kanggo nindakake cedhak pechanga casino. Deal new bakal tahan nganti 2022, lan sumerep online operator terus sawijining peran minangka resmi totoan partner CWI, kang kalebu sponsor saka kabeh West indies' wong-wong lan wanita ngarep internasional sing cocog. Betway bakal duwe jarak lan siaran ngarsane ing internasional cocog, lan kemitraan ngluwihi kanggo operator dadi resmi totoan partner Regional Super50 Piala, anjog 50-liwat domestik turnamen ing wilayah. Kemitraan, kang pisanan wiwit ing juni 2018, uga bakal weruh Betway terus kanggo ndhukung CWI kang integritas lan pamuter pendidikan program, mromosiaken aman gambling iku kanggo nindakake cedhak island resort casino. Ing anyar minggu, Betway wis dadi eksklusif totoan partner jerman Bundesliga klub bal-balan Hertha Berlin, lan ngarep-saka-kaos sponsor saka spanyol ing tim divisi loro, RCD Spanyol 888 macan casino ora bonus simpenan kode.

Sauntara kuwi, MansionBet bakal terus minangka resmi totoan partner Millwall FC, kanggo 2020/21 mangsa 888 starz casino ora bonus simpenan kode. Operator logo bakal katon ing mburi saka pamuter ngarep lan adoh kathok cendhak lan extension saka hasil page announced ing januari 888 macan casino ora bonus simpenan. Menehi hasil karo Juara klub bakal kalebu eksklusif gratis lan nawakake kanggo Millwall pembuangan casino online nyata utawa palsu. Kabar nderek operator dadi fellow Juara klub Bristol Kutha principal partner, pungkasan sasi. casino online dhuwit nyata amerika serikat ora simpenan.