Ing Demokrat takon Simermeyer kanggo kang posisi ing 2017 10th Circuit Pengadilan Appeals ngatur sing rampung serikat ora duwe kewajiban legal kanggo rembugan Kelas III game compacts ing India Game Peraturan undhang-Undhang (IGRA) casino online dhuwit nyata mundur total. Suku game kui luwih saka $32 milyar dolar ing sawijining paling anyar fiskal taun, lan wis lifeblood kanggo akeh saka allah komunitas sing operate ing acara casino online dhuwit nyata virginia. IGRA mung ngidini suku kanggo operate Kelas I lan II game ing allah tanah – kang kalebu bingo, narik tab, doyo boards, lan non-banked kertu game casino online dhuwit nyata usa.

Kudu Simermeyer bakal dikonfirmasi minangka dhingklik, kang bakal dadi pisanan Republican-dados pimpinan saka NIGC ing luwih saka dasawarsa reveillon jour de l ' an casino forges les eaux. University of Oklahoma College Profesor Hukum Gary Pitchlynn ditambahake, "Kang wis menehi hasil gedhe saka pengalaman nggarap Congressional staff lan suku-suku lan bisa nyedhiyani kekuatan lan kapercayan kanggo komisi hubungan karo loro." reveillon casino vic sur cere. Jonodev Osceola metu minangka ketua saka NIGC ing April reveillon noel casino barriere bordeaux. Nanging unggulake sidestepped pitakonan saka Sen. Tom Udall (D-New Mexico) reveillon jour de l ' an casino deauville.