Nanging asu lan pony nuduhake terus harrah kang lembah kali kasino acara. Laxalt, politik neophyte kang surprise 2014 kamenangan pemilu iki bankrolled dening Adelson, iku keno neraka saka Nevada kang gubernur lan game liyane kepentingan industri liwat RAWA sikap, nanging Laxalt mangertèni kang piso buttered kang roti harrah kang southern california mesin slot. Ing kontras stark, saksi sing ana pamesthèn data debunking ing CSIG claims padha subjected kanggo thinly disguised enyekan saka Chaffetz & Co, sing bangga ayating modern GOP tradisi heaping derision ing individu sing wani nampilake technical kawruh unggul dhewe nalika bakal waitrose delivery ngarep slot dadi kasedhiya. Iku worth kang lagi nyimak sing padha chain huruf ing 2014 garnered tetandan watara 15 AGs, nalika Laxalt bakal mung katelu kanggo mlebu ing wektu iki watara, nyaranke malah RAWA panyengkuyung ngerti bill wis sethitik kasempatan saka wacana.
RAWA kang wacana bakal sijine kibosh ing telung negara – Delaware, Nevada lan New Jersey – sing wis dimulai intrastate muter lan nyegah sembarang negara liyane saka kagabung kaliyan partai. Jason Chaffetz (R-UT) mung marang wong awal Natal saiki kabeh padha nalika bakal waitrose release sing natal layang slot. Sing Maret pangrungon bintang bevy saka saksi sing digandhengake karo Adelson-mbiayai Koalisi kanggo Mungkasi Gambling Internet (CSIG), kabeh kang padha diijini kanggo spout comically palsu pandhedhesan tanpa pushback saka Adelson kang nyewa-a-pols ing dais nalika bakal waitrose release natal layang slot.
9 ing 1pm ET kanggo ngrembug siji saka Adelson kang pet peeves: gambling online minangka de ouro poker club. Komite wis durung nerbitaké dhaftar panjarwa saksi sing bakal kurban paseksi ing sabanjure ana kang pangrungon, nanging diwenehi farcical Maret pangrungon ing subyek sing padha dening Pengadilan House Subcommittee ing Angkara, Terrorism, tanah Kelairan Keamanan lan Penyelidikan, siji bisa nyana kasunyatan-free extravagongshow saka disbelief, disinformation lan disingenuousness minangka vaut 1 au poker.