minangka Vegas Sands ngandika ing Thursday pakaryan babagan penyimpanan file kanggo Nasdaq sing menehi hasil karo affiliate saka Poarch Band saka Creek India Alabama – iki tundhuk review peraturan lan liyane umume kahanan.minangka Vegas Sands wis nggayuh casino licence ing Jepang, lan uga wis janji kanggo nglampahi US$1.1 milyar liwat telung taun sabanjuré kanggo revamp sawijining Macau casino situs carane kanggo ngalahake kontak zona poker.

Las Vegas Sands tiyang sepah saka Macau operator Sands China Ltd. motor city casino kabeh u bisa mangan cuyu sikil.