Wheeling Pulo iki adhedhasar ing Wheeling, ing negara lor panhandle iku hollywood casino ing tunica nutup. IGT serius olahraga totoan panyedhiya teknologi karo buktiaken prasetya kanggo sukses customer, banget global ajining diri, lan dipercaya, omni-saluran olahraga totoan solusi kanggo pasar US," ngandika Otak Hansberry, game divisi presiden kanggo Delaware Lor, ing IGT release warta iku hollywood casino ing toledo mbukak durung. Ing Delaware Lor kasino sing dumunung cedhak utama populasi pusat ing negara mint poker kamar webster tx. Ing negara pangrungon Senat Wednesday, Myers ngandika lotre iki pisanan nonjol revenue saka $5,3 yuta saka olahraga totoan ing fiskal taun 2020. IGT, kangge, wis kekancan ing 11 saka 14 negara US ngendi legal olahraga totoan aktif minnesota tax ing gambling winnings. Bali saka olahraga totoan ing Delaware Lor kang kasino bakal nggawe West Virginia kabèh maneh, minangka kabeh limang kasino bakal mlaku sportsbooks bebarengan kanggo pisanan ing saklawasé 11 sasi.
Sing munggah saka $1.2 yuta ing taun fiskal 2019.. "We pracaya IGT PlaySports solusi bakal bantuan kita netepake Delaware Lor minangka preferred olahraga totoan panyedhiya ing West Virginia lan Arkansas nalika nerjemahake isoh kita luwih ganjaran kita Begja Lor anggota Klub." Delaware Lor makaryakke kasino ing pitung serikat plus Australia. Kutha dhewe wis pedunung watara 30,000, nanging sawijining wilayah metropolitan ngarep kanggo bab 150,000 wong menit saka kualitas slot mesin. Woro-woro sing njupuk panggonan ana, ing dina sing padha Delaware Lor kang Southland Casino Racing kabuka sawijining sportsbook ing West Memphis, Ark., ajang – langsung tengen kali saka Memphis, Tenn.