Mratelakake panemume misale jek dadi banget dipérang apa kanggo "Ninggalake" utawa "Tetep," minangka pamilike kampanye sing dikenal, karo jajak pendapat minggu kepungkur nyaranke Ninggalake wis ditarik metu ing ngarep. Kanggo wiwitan, padha duwe ing pembuangan sing adoh luwih gedhe ukuran sampel saka penjawab aturan sing "panemu," lan iki siji wis paling gedhé ukuran sampel saka sembarang suntingan slot jantung azeroth.

Lan ya, sampeyan kudu mikir saka saben nang ing politik pasar minangka "mratelakake panemume," lan luwih jujur siji, ing, saka wong-wong umume ana ing wong-wong notoriously ora jajak pendapat survey minste innskudd 50 kr casino. Iku banget cedhak, sanadyan; Tetep iku anjog, nanging mung dening watara 56.7 persen, lan iki salah siji kamungkinan kanggo pindhah tengen kanggo kabel mips cabang wektu tundha slot ana sing istiméwa. Lan padha nindakake iki kanggo sawetara alasan; paling asring amarga lagi banget isin kanggo ngakeni sing padha wis ora tak watara kanggo ndhaftar kanggo milih, utawa amarga padha luwih kasengsem ing menehi jawaban padha mikir pollster kepengin krungu tinimbang mratelakake panemume dhewe melhor jogadora de poker do mundo. Ing bookmakers wis "Tetep" cantik akeh anjog ing kabeh cara, senajan Brexit pasar padha diterangake minangka "molah malih," minggu kepungkur dening William Hill juru wicoro Graham Sharpe melhor jogo de poker android. Sharpe marang Pencet Association sing 66 persen saka kabeh dhuwit kang perusahaan wis dijupuk referendum wis diselehake ing Tetep, nanging 69 persen saka kabeh individu wagers padha kanggo Ninggalake, kang ndadekake ngiro-iro juara kabeh luwih bingung melhor jogador de poker apa a. Sauntara kuwi, jajak pendapat penjawab mung kosong ngapusi ageng watesan dhuwur china shores slot menang.