711-kamar hotel bakal kalebu suites lan kolam villa akomodasi melhor jogador do mundo poker.

Iku bakal tambahan kudu: Jepang, Cina, italia - lan prasmanan-gaya restoran; lan "hiburan bar"; spa lan sauna; fasilitas fitness; njero ruangan ruangan lan pools; lan muter wilayah kanggo bocah-bocah.luwih phase – karo "fasilitas komersial"; budaya tengah; spa; klub; "hiburan fasilitas"; lan boutique hotel – iku amarga kanggo mbukak ing separo pisanan saka 2018, miturut release. melhor jogador do mundo de poker.