Texas casino cruise ship exec wis digawe gambar gedhe saka furiously backpedaling sawise Facebook kirim tindak virus kanggo kabeh alasan salah ageng dhuwur watesan slot menang. Sadurungé sasi iki, new Jacks utawa Luwih Casino cruise kapal sailing metu saka Galveston iki dipeksa kanggo cut cendhak salah siji saka sawijining kaping pindho dina rata-rata lelungan menyang waters internasional ngendi gambling legal sawise kapal disabetake a buoy ing peteng ing Galveston Bay. Impact nyuwek-nyuwek a gash ing kapal hull nanging ora ana siji iki babras lan kabeh penumpang padha aman bali menyang shore.

Kapal plans kanggo nerusake sawijining biasa sailing jadwal on Friday (28) nanging ing sawetoro wektu, wong disambungake karo operator casino dikirim query kanggo kapal kang resmi Facebook kaca takon followers yen Kapten David Kendrick kudu ilang kang proyek minangka asil saka tabrakan. Ing wiwit-deleted "Ngrekrut utawa Geni?" kirim iki enggal ketemu karo banjir vitriol saka pangguna outraged sing perusahaan muncul dadi keelhauling sing nakhoda tanpa sabab.
Company general manager Rocky Herrin dikirim terusane sok dong mirsani ngakoni yen staff perusahaan wis ditampa "telephonic sengit ancaman" lan sing "pawarto asu iki bener di buwang ing GM ngarep lawang." Herrin uga diklaim asli kirim iki digawe "karo Kapten Dave kang disetujoni." Kendrick iki bakal ngandika kanggo dadi ing "lengkap support" apa Herrin nyariosaken ana tulus nyoba kanggo nemtokake yen ana "minangka wis kita pracaya, lan affirmation saka akeh banget ndhukung [Kendrick] ditampa ing postingan sadurunge." Dadi bisa uga samesthine kanggo wong karo pawarto ing lawang, Herrin tetep sethitik miffed dening reaksi kanggo kirim, lan nalika perusahaan ana "njaluk ngapura tulus," iku ditekan yen njaluk ngapura iki "ora kanggo isi, nanging kanggo verbiage." Herrin salajengipun marang search CBS affiliate KHOU sing kirim asli "ora dirancang kanggo sijine kapten metu ana kanggo garing." Herrin perusahaan ngandika iki mung nyoba kanggo nemtokake "yen everyone felt aman karo [Kendrick] konco setir." Alamiah, kabèh brouhaha bears unmistakable ambu ora enak saka woro-woro stunt dimaksudaké kanggo nggunakake tindakaken downtime kanggo drum munggah bisnis sapisan jangkar aweigh ageng jackpot slot pemenang 2021. Ora bisa ngenteni nganti mabuk penumpang dadi sudo ing ice cube, tumiba overboard lan bakal dipangan dening hiu, sawise kang social media pandherekipun bakal takon apa Iskak ing Bartender wis bitten mati luwih saka dhewek utawa dheweke bisa nyakot ageng handpays ing dhuwur watesan slot. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre theatre le casino de paris.