Ing GCB wis disetujoni winates siji-taun lisensi kanggo Nazarian kasedhiya kang duwe apa-apa apa karo AMG' casino operasi nanging kaputusan sing isih wis kanggo bakal disetujoni dening negara Game Komisi.
HAKIM TOSSES WYNN V ageng handpays ing dhuwur watesan slot. Klub impresario Sam Nazarian (digambarke kiwa) wis jumangkah mudhun saka dina-dina peran mlaku AMG Las Vegas Hotel and Casino.

Selasa, AMG pemilik mayoritas Stockbridge Real Estate ditanggepi a statement matur "kaputusan bebarengan" wis digawe kanggo "owah-owahan ing struktur operasi kanggo properti." Stockbridge eksekutif direktur ngatur Terry Fancher saiki bakal ngawasi kabeh hotel operasi nalika Nazarian kang dina minangka CEO wis rampung. Wynn wis digugat liwat komentar Chanos digawe ing April ing patemon tuan rumah dening award-menang wartawan Lowell Bergaman ing UC Berkeley kang Graduate School of Jurnalisme. Nazarian niat kanggo njaga 10% saham ing AMG, kang bakal mbutuhake positif voting dening Komisi ing sawijining patemon iki Thursday (18). Ing Cosmo wis durung kanggo nguripake mediawiki sak sawijining patang taun ing Strip. CHANOS FITNAH COCOG Ing selasa, a hakim federal mecat a fitnah miturut digawa dening Wynn Resorts CEO Steve Wynn (digambarke tengah) marang Jim Chanos, sing saged Kynikos Associates dana investasi. Topik ing Berkeley patemon iki Macau junket operator theatre le casino de paris.
John Unwin, sing njabat minangka CEO wiwit Cosmo dibukak ing desember 2010, wis mlaku mudhun ing pungkasan taun thebes casino $100 bonus ora simpenan 2021. Chanos marang pirsawan sing junkets digawe wong gemeter bab nandur modal akeh banget saka klien' dhuwit ing Macau-adhedhasar casino perusahaan kaya Wynn, ing sisih amarga saka potensial pelanggaran saka US Laku Korupsi Manca Undhang (FCPA) theatre nuduhake ing monte casino.