Sing godhong mung telung (limang) potensial wolung integrasi resorts sing wis ngrancang kanggo zona.
Perusahaan nyuwil lemah ing resor terpadu ing Mei 2015. Ing direstoni dana saiki bakal pindhah kanggo mbangun infrastruktur ing gambling zona, nanging, iku wis ora wis nyatakake apa Hein Yongli plans kanggo narik metu saka project kabeh utawa sing mung madhep telat saka sawetara urut. Pungkasan sasi wilayah Wakil Gubernur Evgeny Polyansky admonished duwe lisensi ing Primorski Krai kanggo kelet kanggo wates utawa pasuryan mandap saka perjanjian bebarengan karo dendo kanggo telat thebes casino $100 bonus ora simpenan 2021. Perusahaan kadhaptar ing Vladivostok ing November 2015 sawise besting liyane finalis theatre nuduhake ing monte casino.
Watara 200.000 wong dibukak ing casino ing 2016. Hein Yongli kang direktur umum iki nyatakake minangka Leonid Gordeychuk thebes casino $80 bonus ora simpenan. Sun Casino & Resor wis samesthine kanggo mbukak taun sabanjuré ngiring dening Golden Gate ing 2020 lan pungkasanipun Rembulan Gapura ing 2021. NagaCorp ndarbeni lan makaryakke paling gedhé hotel, game lan luang properti ing Kamboja, NagaWorld codycross casino 267 puzzle 1. Royal Wektu tambahan wis nyatakake sadurungé padha ngrancang kanggo mbukak 500 mesin, 30 tabel casino, lan 320 tombol hotel sadurunge pungkasan taun iki codycross casino 266 puzzle 3.