Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Iku dadi sethitik kaya iki.

A anyar manager, mundhut saka striker star, lan £35million teka menyang klub wis kedaden wiwit game ing Old Trafford. Apa Sony wis tau rampung kanggo sampeyan Wayne?Kudu Rooney skor, kang mbokmenawa bakal looking ing Magpies' pertahanan, iku bakal ngrampungake tahunan nguripake-mubeng ing mangsa nalika bakal waitrose release anyar taun delivery slot. Dina iki, Amerika cenderung kanggo kompresor liwat Tyneside klub minangka yen Alan Pardew wis nyoba iku ing sak pisanan tanggal karo Manchester United kang putri.

Game uga muter maneh ing bukaan peralatan mangsa lan ana ora akeh klub sing wis katon upheaval ing ukuran saka sisih ngarep nalika bakal washington negara mbukak casino. Langit bakal wis ing salah siji saka sing salebetipun "Gelaran Sunday" bal-balan extraganza kang uga 1 nilai saka ace ing blackjack.
Banjur ana bakal dadi bundhas, ngiring dening spike ing wangun kang, sadurunge virtuoso pungkasan mangsa asring plighted dening liyane bundhas. Amerika saiki bisa welcome bali talismanic striker Wayne Rooney, sing ngasilake sawise iku ban kanggo ngetokake bengak-bengok ing kamera. Mundhut kanggo Amerika bisa duwe kabeh jinis repercussions nanging minangka adoh minangka tim kanggo muter sawise kalah cedhak musuh, Newcastle tengen munggah ana minangka melhores maos nindakake omaha poker. Ing sasi mangsa vs Newcastle Manchester United bakal wis dianggep tawuran saka titans.