Affiliate network Luwih apik Bebarengan wis digawe sawijining bisnis page disualekno saka 2018, sarujuk a 'pitu-tokoh' disualekno saka Finnish jaringan affiliate Premium Administrasi OU poker club ing babak rock texas.
Luwih Bebarengan padha akeh banget aktif ing M&A arena sak 2017, sarujuk wolung liyane pitukon sak taun pungkasan karo afiliasi ing nomer saka tombol demografi lan wilayah geografis blackjack roofing tar home depot. Didegaké ing 2014, Premium Administrasi makaryakke casino lan olahraga totoan affiliate ing Finnish online gambling pasar blackjack roulette craps wood table. Minangka bagéan saka hasil, sing Luwih apik Bebarengan bakal njupuk liwat kepemilikan saka saperangan, kalebu kasinosankarit.com lan vastaveto.com blackjack road la vernia tx.
Nerbitake a statement bab disualekno, Jesper Søgaard, sing Luwih apik Bebarengan CEO & Co-Pendiri ngandika: "Sawise wolung sukses pitukon ing 2017, Premium Administrasi OU tandha kita page disualekno saka 2018 okada manila casino email alamat. Iki perdhana conto saka carane kita nggunakake kita long term M&A strategi kanggo bantuan kita kanggo luwih ngiyataken posisi kita ing ndhuwur iGaming Eropah pasar affiliate."Thanks kanggo Premium OU kang ngarsane ing Finlandia, sing Luwih apik Bebarengan iku bisa kanggo luwih netepake lan tuwuh kekuatan kita ing wilayah Nordic."Mikk Maal, Partner ing Premium Administrasi OU ditambahake: "We are bangga dadi karo apa kita wis digawe ing sasi, nanging ing wektu sing padha kita uga bungah kanggo ndeleng apa bisa kelakon ing kita mbesuk taun karo Luwih apik Bebarengan."Karo sumber daya lan ngerti-carane, mangsa katon padhang saka apa kita bisa wis ngarep-arep kanggo okada manila casino nang minimal. Kita manawa kita nonton manut bakal weruh sing Luwih apik Bebarengan keuntungan banget rauh." okada manila casino bakul seragam.