Cathetan telpon kanggo kapentingan tarif taunan saka 24% lan uga ndadekake Bao tanggung jawab kanggo agensi koleksi lan legal fees ngirim sembarang tuntutan hukum bakal dibutuhake kanggo njamin mbayar maneh saka silihan okada manila casino bakul saringan. Saipan wis kanggo tanggal ditanggepi mung siji junket lisènsi lan sing ana saklawasé rong taun kepungkur casino online karo free bonus ora simpenan. Laporan gagal kanggo nemtokake Bao kang saiki kabebasan, nanging yen wong iku musna bali kanggo China, ana sethitik salah siji IPI utawa CNMI pengadilan bisa nindakake, minangka utang gambling sing sah unenforceable ing Cina dharatan. On Wednesday, Marianas macem-Macem kacarita sing IPI wis ngajokaké tuntutan hukum ing Persemakmuran saka Northern Mariana Islands (CNMI) Unggul Pengadilan marang Yonglun Bao, dhuwur-roller saka China sing wis buktiaken sungkan utawa tukang kanggo ngurmati kang utang gambling casino online karo dhuwit free. Nanging, Bao gagal kanggo nyusuki $5m dening tanggal amarga kasebut ing cathetan promissory kang mlebu casino online karo bonus free tanpa simpenan kanada. Ing 2017 piyambak, IPI wrote mati HK$4.75 b – liwat setengah-a-milyar dolar as – ing uncollectable VIP gambling utang. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre aku p casino biloxi mississippi.