Wétan lan bakal fitur sim bolongan ngisor iki kesimpulan saka tangan aku mung duwe 2 ram slot.
Minangka wis dadi tradisi ing taun anyar, Acara Utama muter iki dilereni soko tugas ing juli nalika turnamen ngrambah sawijining final sangang pemain aku perlu kanggo mungkasi gambling saiki. Heinz, Lamb lan Staszko bakal vying kanggo nuduhake luwih saka $18 yuta. A total saka 693 entrants cashed ing acara candy bar mesin slot video. Iku maneh karo "November Sangang" njupuk menyang felt ana 34 menit, 57 detik isih ing Tingkat 36, karo sadurunge 50,000 lan wuto ing 250,000 lan 500,000. 2011 WSOP kepincut ngrekam 75,672 pemain saka 105 beda bangsa-bangsa saingan kanggo total hadiah blumbang $192,008,868 liwat 58-acara, 50-dina extravaganza. Heinz punika chip pimpinan arep menyang dina final saka muter.22-taun-lawas punika penduduk ofCologne,Jerman.
Staszko, 35, ofTrinec,Czech Republic, bakal lumebu ana kang muter minangka short tumpukan, karo 42,700,000 cahya lilin nedha bengi casino baden. Ana kang tumindak bakal digawa saklawasé urip karo mung 15 menit wektu tundha – on ESPN lan ESPN3 diwiwiti ing 9 p.m. Acara total hadiah kolam ana $64,540,858, karo $28,279,223 arep kanggo final sangang pemain. Wétan.