Ing Mashantucket Pequot Suku Bangsa wis announced plans kanggo mbangun Foxwoods-branded casino resort ing kidul Mississippi ing kemitraan karo pangembang lokal Biloxi Boardwalk Ventures lan manajemen tenan Ing Hartmann Group candy bar mesin slot video. Anyar Foxwoods Resort Casino Ing Biloxi Pointe amarga kanggo njagong ing 23 hektar saka tanah ing Bali Bay area Biloxi lan kurban game lan non-game fasilitas kalebu 50,000 sq ft casino. Ing 781,000 sq ft pembangunan kanggo tambahan fitur 500-kamar hotel, 71,000 sq ft saka patemon lan ruang paméran, sawetara opsi panedhaan, toko papan, spa lan ruangan hiburan wisata cahya lilin nedha bengi casino baden. "Iki macem kesempatan kanggo ora mung nggedhekake geografis penganekaragaman kanggo Foxwoods account nanging uga pengaruh manajemen kita expertise uga ngluwihi New England," ngandika Rodney Butler, Ketua kanggo Mashantucket Pequot Suku Dewan, kang uga makaryakke Foxwoods Resort Casino ing Connecticut. Anyar Foxwoods Resort Casino Ing Biloxi Pointe disetel kanggo makaryakaken saperangan ewu regional lan lokal residents ing construction, resor lan game operasi lan wis samesthine kanggo mbukak ing spring saka 2019 cancun casino resort kabeh klebu. "Biloxi, Mississippi, wis buktiaken panggonan pariwisata pasar karo sawijining cedhak-sampurna taun-babak iklim, sembrono gisik getar lan macem nightlife, kabeh kang menehi lokasi sampurna kanggo fitur kita hiburan-donya kelas kurban," ngandika Felix Rappaport, Presiden lan Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo Foxwoods Resort Casino ora sandal ing bahama duwe casino.

Ing Mashantucket Pequot Suku Bangsa ngumumaké sing anyar $265 yuta casino resort bakal dadi "gampang diakses saka wilayah metropolitan saka New Orleans, Birmingham lan Atlanta" lan disetel kanggo ngirim "unparalleled game, luang lan rapat-rapat pengalaman" menyang liwat sangang yuta wong sing manggon ing telung jam drive. "Persetujuan karo Foxwoods lan Hartmann Klompok nerak ngimpi kanggo berkembang situs iki lan ngrangsang pembangunan ekonomi dening nggawe ewu construction anyar lan layanan jobs kanggo residents ing sisih Wétan Biloxi lan regional komunitas," jarene Chris Ferrara, Ngatur Anggota kanggo Biloxi Boardwalk Ventures ora sandal duwe casino. Biloxi walikota Andrew Gilich tampi woro-woro lan nyatakake pembangunan bakal ngaktifake 5th Street extension kanggo KITA 90 nalika ngrampungke "casino daur ulang" kanggo Bali Bay sing "wis envisioned kanggo taun" ora sandal kraton bahamian duwe casino. "Kita lagi diwanti-wanti dening dina woro-woro pambuka plans kanggo resor anyar pembangunan ing timur Biloxi," ngandika Gilich. "Investasi iki nandheske apa kita wis tansah felt; sing Biloxi "tengen titik".".