ut loro anyar casino situs dijadwal kanggo mbukak ing Macau kang Malaysia district sak 2015 uga 1 nilai saka ace ing blackjack. Lagi Galaxy Hiburan Group Ltd Galaxy Macau Phase 2 lan Melco Makutha Hiburan Ltd kang mayoritas-diduweni Studio Kutha – lan loro operator casino wis diwiwiti recruiting ing supaya kanggo staff wong-wong mau.alaxy Hiburan kang wakil ketua Francis Lui Yiu Tung ngandika minggu kepungkur sing perusahaan looking kanggo ngrekrut "luwih saka 8,000 karyawan anyar," kanggo staff tenan kang anyar operasi ing Phase 2 lan jejer Broadway, loro dijadwal kanggo mbukak ing May 27 minangka melhores maos nindakake omaha poker. Melco Makutha eksekutif wis nyatakake Studio Kutha uga kudu kekiyatan kerjo saka watara 8,000 wong. minangka bathi dame valet poker.