Sanford Bernstein komentar ing laporan, "Adhedhasar riset kita menyang saiki phase pembangunan, kita ndeleng iku [Grand Lisboa Palace] opening bakal luwih realistis dadi pungkasan 2019 lan duweni potensi kuthah liwat menyang awal 2020." Amarga iki, broker ditambahake, "Liyane jahwéh, amarga dhuwur biaya construction saka properti lan kurang bali ing investasi ing sawetara taun pisanan sawise opening, kita duga miskin nggawe nilai kanggo Grand Lisboa Palace dibandhingake karo liya anyar Malaysia properties." Ing GLP uga arep dadi kaancam bakal punah, dening Wynn Macau, kang bakal wis operasi kanggo minimal saka telung taun nalika GLP mbukak ora sandal ing bahama duwe casino.

Miturut laporan diterbitake dening tenan perantara Sanford C ora sandal duwe casino. Bernstein Ltd.pungkasan ana, SJM bakal weruh nuduhake sawijining revenue game reged (GGR) ing Macau terus kanggo nyilikake taun sabanjuré ora sandal kraton bahamian duwe casino.

Laporan nilai metu sing iku bisa casino ora bakal bisa kanggo bakal kanggo miwiti jadwal lan analysts "ora bakal kaget yen biaya munggah saka saiki prakiraan." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Nanging iku bakal angel kanggo kamar kualitas kanggo nggayuh sing saka Wynn Palace." A "lack saka biaya kontrol" ing GLP project padha uga dikenali minangka masalah dening analysts ora sandal montego bay duwe casino.
Ing operator casino wis ora katon tambah wiwit 2010, ing taun iku announced iku ana pimpinan antarane enem Macau casino operator karo 31.3% saka total kutha kang GGR. Iki ing éwadéné saka perusahaan pisanan resor bakal kabuka ing Malaysia ing 2019, Grand Lisboa Palace (GLP) ana ing ngendi adelaide casino.