Nanging kang ilang kabeh lan saiki, wong sing arep kanggo ilang kabèh luwih akèh saka mung Php13.5 yuta. Adoh saka iku, bener, amarga kang ilang saben siji peso sing Php13.5 yuta ora sandal st lucia duwe casino.

Temenan, sampeyan ora kudu nindakake iku amarga, uga, sawijining perusahaan dhuwit. Shin Yun-jae mbokmenawa panginten kang bisa menang sawetara lan bali dhuwit kanggo perusahaan wikipedia. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre ing ngendi ing ruang paling ngisor ing diamond casino heist.
Nanging isih, kapan sing padha gamble, dadi manawa sampeyan nggunakake piranti dhewe duit ana ing ngendi belterra casino. Panjenengané ora begja.
Sampeyan mung bakal mungkasi munggah ing akèh alangan sing bisa wis nyingkiri ing panggonan pisanan ana ing ngendi serep tombol ing slot mustang. Rodolfo Llorca, diterangake minangka "abusing dateng lan kapercayan diselehake ing wong dening perusahaan".

Ing doofus' jeneng Shin Yun-jae ngendi iku tangiers casino dumunung.