Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre ngendi iku sycuan casino dumunung. Minggu kepungkur, Page TSUPIS ketua Anton Rozhkovsky ngandika padha ngene wis dijupuk 540k dhaptaran, utawa kang 60k padha nggawe saben wulan pembayaran kanggo dana sing totoan activity ing ngendi ing ruang paling ngisor ing casino heist. Makarov ngandika Bingo kebutuhan sing akeh banget iki saiki testing sawijining sambungan TSUPIS terpusat pembayaran hub dilakokno dening Bookmakers Poto-Peraturan Organisasi (SRO), kang loro Bingo kebutuhan sing akeh banget lan Baltbet sing anggota.
Rozhkovsky ngandika sistem iki wis dites ing 1xStavka lan liyane bookies sing samesthine kanggo nambah fungsi ing 2017 santa fe stasiun poker turnamen. Championat.com dipetik Rozhkovsky matur 89% saka registrants padha lanang, nalika 53% padha antarane 18 lan 25 taun lawas lan liyane 40% antarane 25 lan 40 taun santa fe stasiun poker kamar nomer telpon.
Liyane Bookmakers SRO anggota, Olympus, uga announced minggu iki sing wis disambungake sawijining Bkolimpbet.ru situs kanggo klompok TSUPIS hub, kang dilakokno dening KIWI Bank, rusia tambahan online pembayaran prosesor QIWI santa fe stasiun casino téater. Kaya rusia punters, iki bangsa manca bakal duwe kanggo ngrampungake TSUPIS pendhaftaran dening pun bukti sing rusia karesidenan ing wong ing Seluler Peta lokasi toko ing supaya kanggo nduweni kualifikasi santa fe stasiun poker kamar.