Asian operator casino NagaCorp Winates kabaripun wis announced implementasine saka seri saka 'giat banget ngukur' bab sawijining NagaWorld fasilitas ing Kamboja sing ndherek ekstensif proyek lay-offs lan ngethok pituwas santa fe stasiun poker kamar nomer telpon. Miturut laporan saka GGRAsia, Hong Kong-kadhaptar tenan digunakake resmi pakaryan babagan penyimpanan file sadurungé dina kanggo rinci sing tumindak perlu kanggo ngamanake mangsa saka 700-kamar properti ing tangi saka financial mesti kang digawe dening aktif coronavirus pandemi santa fe stasiun casino téater. Sumber diterangno sing 185-hektar pembangunan iki rampung shuttered kanggo 14-minggu periode pungkasan taun sadurunge kang ditutup maneh saka dina pisanan Maret sawise sewelas anggota staff dites positif kanggo duweni potensi-nyebabake ailment. Gampang panjelasan: NagaCorp Winates kabaripun ngeyel sing redundancies wiwit saka 1 Maret lan sing kabeh bagean saka 'a rationalization program' sing wis dirancang kanggo 'nambah biaya efisiensi' ing ngisor iki katon saka coronavirus pandemi. Tenan purportedly uga ngumumaké yen rencana iki bakal ndeleng glethakaken-mati NagaWorld karyawan kasedhiya karo 'meningkat mandap rugi' sing 'liwat lan ndhuwur pembayaran dibutuhake dening ditrapake Kamboja hukum' supaya minangka kanggo ngewangi wong-wong mau menyang 'liyane karir utawa kapentingan bisnis.' Kabaripun maca statement saka NagaCorp Winates... "Kita pracaya sing iki owah-owahan lan owah-owahan kita wis digawe minangka bagéan saka kita coronavirus strategi bakal bantuan kanthi cepet bali kanggo bisnis normalitas lan ngirim terus stabilitas finansial liwat long term." Domestik dominasi: NagaCorp Winates kabuka sawijining 16-crita NagaWorld pembangunan ing taun 2003 ngrampungake karo casino kurban pilihan saka liwat 1,500 slot kajawi sawetara 169 tabel game. Operator bubar inked menehi hasil sing lengkap exclusivity angger-angger ditempelake ing ajang kang lisensi game dening liyane sepuluh taun kanggo ateges sing ora ana liyane fasilitas kuwi bakal dileksanakake kanggo mbukak ing 124-mil radius saka Phnom Penh nganti ing paling mburi 2045 santa fe stasiun poker kamar. Gedhe lay-mati: search buruh uni kabaripun marang GGRAsia ing April sing nganti 1,300 jobs bisa dadi ing resiko yen NagaCorp Winates mutusaké kanggo ngleksanakake kuwi wujud biaya-nglereni ngleksanani. Nanging, operator wis purportedly awit wis wegah nyampekano informasi kanggo nomer tartamtu saka samesthine lay-offs lan iki mung disiapake kanggo martakaké sadurungé dina sing wuwus karo wong-wong kang dampak sing 'aktif.' NagaCorp Winates kang pakaryan babagan penyimpanan file kabaripun maca...
"Minangka ing tanggal woro-woro iki, mayoritas nomer kena pengaruh karyawan wis mlebu teknologi misahake perjanjian." Crowded coffers: NagaCorp Winates kabaripun rampung dening disclosing sing biaya-nglereni program wis samesthine kanggo ngurangi biaya operasi saben wulan ing NagaWorld dening kira-kira 23% kanggo watara $6.6 yuta lan luwih murah sawijining expenses digandhengake dening 60% kanggo soko kaya $2.3 yuta. Iku menapa malih purportedly pocapan sing saiki ngemu awis lan celengan agengipun $451.7 yuta, kang nyariosaken cukup kanggo 'support luwih saka enem sasi saka operasi sah lan kapentingan expenses.' deducting gambling losses ing pajak.