"Yen kita padha Massachusetts legislatif, kita bakal mbukak, ora lumaku, kanggo ibukutha kanggo gawe uwong yakin sapa sing bakal ngrungokake kanggo menehi Plainridge Park manggon tabel game." Ora kabeh ing sih saka saéngga Plainridge kanggo nggedhekake sawijining casino lantai kurban. Sara Austin ngandika sing pakaryane mriksa cathetan dhuwite bebadan iki "dianggep VIP." Mbayangno sing, kasino saéngga iki kanggo kelakon luva de goleiro poker jero 9. Slot tindak manggon ing sabuk racetrack ing mangsa panas 2015 monster hunter donya 2 lapisan slot. Shawn Dooley (R-Norfolk) sing bakal ngidini Plainridge kanggo kalebu nganti 30 game tabel, lan nambah tambahan 250 slot mesin kanggo sawijining saiki 1,250 terminal watesan monster hunter donya 2 lapisan slot. Search saperangan ing Hopkinton sing mbukak swara tenan engineering marang House komite sing akuntan nyolong $885,000 saka wong-wong mau lan saklawasé $500,000 saka bisnis liyane kanggo nutupi kang utang gambling dianggo ing slot arane monster hunter donya waja slot. Jeff Roy (D-Franklin) marang House Ekonomi Pembangunan lan Teknologi Berkembang Komite minggu iki choctaw casino wpt poker turnamen. Game USA analyst Alan Woinski marang Negara House News Service minggu iki sing glitzy MGM Springfield lan Encore Boston Pelabuhan, lan gawan saka game tabel ing Plainridge, bakal nggawe Massachusetts ing industri game pimpinan liwat Connecticut lan Rhode Island.