Microgaming Poker Jaringan wis nyedhak siap kanggo ngrameke katelu ulang tahun sing populer Iwak Partai Njagong N Pindhah jackpot maju turnamen sasi iki, karo MPN nendhang mati ing wiwitan minggu iki Iwak Partai ulang Tahun Bonanza promosi kanggo pemain sing minangka bathi dame valet poker. Iwak Partai Njagong N Pindhah jackpot maju turnamen nalika padha dibukak industri page format lan promosi ngerayakno iku taun katelu bakal mbukak saka 15 juli - 4 agustus apa wektu dina apa paling slot mesin kenek.
Pemain bakal bisa kanggo duwe kasempatan kanggo menang €5,000 jackpot maju ing nawarake, kang bakal tuwuh dening €1,000, nganti jumlah maksimum €25,000 apa wektu dina apa anyar tesco delivery slot dadi kasedhiya. Microgaming Poker Jaringan uga bakal mlaku Iwak Partai Loncat karo muter awak Freerolls, kang sapa sing main €5 worth tuku-in kanggo utama promosi turnamen sadurungé dina bakal bisa kanggo njupuk bagéyan ing apa wektu dina apa sainsburys delivery slot dadi kasedhiya. Wiwit 2016 nalika Iwak Partai Njagong N Pindhah turnamen padha diwiwiti, jackpot maju ing nawarake wis menang 35 kaping, mbayar metu ing proses ing keluwihan saka €1.7 m. apa wektu dina apa sainsburys delivery slot mbukak.