Mung njupuk dhuwit. Iku Cormier pejuang luwih saka kang ana ing pungkasan wektu padha ketemu liwat taun kepungkur?Aku ora ngerti.
Brock a +140 underdog minangka kita pendekatan UFC 200 sabanjure ana, 9 juli. Kabeh bab Brock ing UFC 200 wis arep dadi bananas amarga kabeh anjog nganti wis pancen tropez. Ana ing wektu nalika kapentingan ing UFC 200 iki ilang. Sampeyan bledug wong mati kanggo tarik akeh massive, mréntahaké ide lan ngedol karcis. Sampeyan ora bisa ngomong sampeyan lagi ora pancen donyaning dening idea saka Brock Lesnar ing perang nyata maneh apa sing rintangan ing nomer ing roulette. Meisha Tate pancen pantes judhul sawise ngalahna Singa Holm terus munggah, nanging ana uga bolongan ing dheweke game lan aku tetep unconvinced sing dheweke bisa nangani mungsuh ora gampang nglokro sing bakal njupuk perang kanggo dheweke apa sing rintangan ing craps meja. Aku tresna apa Edgar rampung, lan sampeyan lagi tengen kanggo dadi wedi gawe Aldo, nanging ana ora ana cara aku bisa nggawa dhewe kanggo pengaruh marang Brasil sing paling apik ing game apa sing rintangan ing nomer siji ing roulette. Ing kasunyatan, UFC 100 paling apik ing perusahaan kang insanely kandhel sajarah nganti UFC 196 nampilaken Nate Diaz lan Conor McGregor. Vince mangerténi sing Brock tegese bisnis carane akeh kasino ing nevada.