GGRAsia kacarita saka ing paling telung kelompok karo karyawan saka casino resort sing takon operator kanggo mundhakaken upah ing 2019 apa sing rintangan ing nomer siji ing roulette.

Miturut riset situs web Dagang Ekonomi, Khusus Administrative Region konsumen rega indeks kanggo oktober nuduhake 3.35% ing taun ing taun tambah, karo transportasi rising 6.31%, lan sandhangan lan footwear arep munggah 5.72% carane akeh kasino ing nevada. Eason Ian Iu Chong, wakil presiden saka 1,800-Daya kuwat saka Macao Game Association, ngandika iki takon kanggo "3 persen kanggo 6 persen" nambah carane akeh kasino ing lake tahoe. Morgan lan Sanford C carane akeh kasino di niagara falls kanada.
Kasebut nomer positif kanggo Macau kang kasino, buruh ing sektor sing nelpon kanggo mbayar nambah sing bakal cocog karo munggah ing prices konsumen carane akeh kasino ing oklahoma state. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre ngetik kompetisi gambling. Bernstein kang diwanti-wanti dening Macau revenue game reged (GGR) kanggo desember supaya adoh, karo J iku encore casino isih mbukak.