Ing Owls wis diinstal a "ora fly zona" defensively dening anjog ing konferensi ing maringaken efficiency pertahanan lan wis diijini 211.4 yard per game lan 11 maringaken touchdowns. Candhi pass-catchers nyedhaki jero karo Senior sudhut metu Robby Anderson anjog cara karo 50 keno iku encore poker kamar mbukak. Senior passer Phillip Ely wis produktif mangsa ngrampungke 06-saka-375 liwat lan amassing 2,680 yard lan 21 touchdowns sawise kang tatu kang nyuda pungkasan kang 2014 mangsa iku encore casino mbukak durung. Taun pisanan sudhut panrima Ventell Bryant wis numpes kabeh tiyang anyar cathetan ing temonan kang mangsa.

24 Temple (10-3) Marmot Boca Raton Bowl ana, Jan manggon holdem pro apk mod. Candhi Owls ketik bowl iki kontes dening menang Timur Divisi saka ACC karo 7-1 konferensi ngrekam lan ditindakake karo nyedhaki ngalangi, imbang pelanggaran manggon holdem pro kripik free.
Toledo(9-2) vs manggon holdem pro apk mod. Ing Owls sing kaloro ing Amérika ing interceptions karo 16 lan sing liya karo 43 pass break ups.

Defensively, ing Toledo Roket sing arang banget stout ing zona abang nolak mungsuh sing mung 23-saka-35 (65.7%) nang 20-yard baris ditingkat 3rd ing bangsa.