16 Uga 2018 – Betdigital, gawe isi & sistem kanggo online, seluler, TV interaktif lan tanah-based game platform, wis dirilis hat-trick anyar omni-saluran game casino casino dives sur mer katalog. Wilds Deluxe, Abracardabra lan Knights saka Emas sing mentas diluncurake paling anyar kanggo nggabungake ngembangaken Betdigital portofolio.
Alam bébas Deluxe 5 rol, 10 payline, jejer kebayar, klasik slot sing mbanting kenek ing UK totoan kopi lan wis terus sing sukses online. Iku istimewa dirilis kanggo William Hill minangka iku uga ing kopi lan iku saiki sing kasedhiya ing release umum utawa e slot em aeroportos. Knights saka Emas 100 baris slot game karo loro set reels pisanan kanggo Ladbrokes lan banjur kanggo dikirim menyang pasar massa ing kaping 4 juli 2018 utawa e um wektu slot. Akhire, Abracardabra anyar Betdigital sato poker-slot kang fitur inovatif corak ing tradisional aturan lan ageng 10000x maksimum menang utawa e sing cocog non-poker. Heath Conto, CEO ing Betdigital ngandika: "tim kreatif wis digunakake ing alam Bébas Deluxe, Abracardabra lan Knights saka Emas liwat sawetara sasi lan kita lagi chrisye seneng banget karo asil utawa lan trick poker. Saben game encapsulates Betdigital kang pengabdian kanggo ngirimke donya kelas omni-saluran isi lan kita lagi looking nerusake kanggo ningali asil kanggo kita partners." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.