"Kita nyedhiyani matématika lan grafis kanggo bantuan wong-wong mau gawé Asia-sentris, localized game," Pak Iao ngandika.e ditambahake: "Laxino uga dipanggonke ing persimpangan antarane game lan lunak pembangunan utawa e um slot.

#8220;Minangka kepala perusahaan, aku bakal kaya kanggo pengaruh ing resiko: aku bakal kaya kanggo berkembang loro-lorone bisnis bakal proporsional. Tenan bubar rampung menehi hasil kanggo makili Eropah game supplier peralatan Casino Teknologi.axino group bisnis utama stream nanging game online: iku akun kanggo 90 persen saka revenue sakabèhé, ngendikane Pak Iao utawa e slot em portugues. Sampeyan bisa nemokake produk sing kita disebaraké ing kasino ing Macau uga ing Kamboja, Filipina utawa Malaysia," Pak Iao marang GGRAsia.lue Teknologi distributes slot mesin lan game-related peripherals lan sistem. Merek dituduhake dening tenan kalebu: Novomatic, Hydako, BIAS, Emas Klub lan Amatic, miturut Pak Iao sing menang ing blackjack dasi. Nanging cara aku ndeleng iku sing ing aspek saiki bakal tahan kanggo limang taun sabanjuré," ngandika.r Iao nyatakake kang ngarepake bisnis kanggo Laxino group kanggo terus akeh ing 2017 sing menang babak ing poker. "Aku antisipasi ing paling 15 persen kanggo 20 persen wutah ing syarat-syarat revenue kanggo kita, nggabungke tanah basis lan game online," ngandika.rowth kanggo taun sabanjuré kanggo bisa mimpin dening loro faktor utama, miturut Laxino CEO: tambah ing casino merek peralatan mbagekke dening grup; lan kuwat nang ing babagan game mobile.r Iao ngandika online babagan game wis ngalami évolusi ngartekno wiwit 2008, nalika Laxino iki diadegaké sing menang flush ing texas holdem. "Aku ora bisa ndeleng iku kang legalised sembarang wektu rauh," Pak Iao ngandika.axino group ora pabrik mesin slot lemantun.

Yen sampeyan ngganti model bisnis saka muter kanggo awis online sosial casino, game utawa platform panjenengan bisa dadi kasedhiya ing ngendi wae ing Asia, amarga ana ora watesan legal ing lapangan sing." acau, paling gedhé ing donya tanah adhedhasar casino ukum minangka diukur dening revenue game reged, ora ngidini online totoan. Sapunika, akeh [casino online] operator sing ganti strategi, ngarahke ing sosial kasino, game sosial, uga muter kanggo nilai," jlentrehe sing menang blackjack ing riverdale.