Philippine Hiburan lan Game Corp (PAGCOR), negara kang game pengatur, ditanggepi a statement ngerayakno sukses saka peserta operasi polisi sing ngasilaken ing penahanan 265 bangsa Cina. Individu dinuga padha melu ing mlaku ilegal offshore game operasi Las Pinas Kutha dumunung ing Manila sadurunge perwira saka telung kapisah polisi pasukan gabungan ing gropyokan sing menang babak ing poker.
Polisi ngrebat Php6.5 yuta (US$128,000), luwih saka satus laptop, 467 telpon seluler lan peralatan liyane sing menang flush ing texas holdem. Pagcor nyatakake ing anyar minggu, ana loro kuwi operasi, lan pengatur ditemtokake ing perang nglawan non-kedhaftar offshore operator game (NOGOs) sing menang blackjack ing riverdale. Kabaripun, iku wis luwih gampang kanggo panguwasa kanggo trek kegiatan ilegal wiwit ana nomer winates saka Philippine Offshore Operator Game (POGOs) sing wis diwenehi ijin kanggo terus aktivitas casino paling apik giliran free ora simpenan. Wiwit awal Mei, ing operasi sing arep kanggo nerusake kudu mbusak tax ngrekam lan ngukur safety ing panggonan casino paling apik bahan poker kripik. Jose Tria Jr, AGCOR asisten presiden kanggo Offshore Game Lisènsi Departemen, nyatakake operasi ilegal sing ora peduli sing ing supaya kanggo nerusake karya, kasino lan acara sing padha duwe kanggo pass pengawasan saka PAGCOR "supaya kita ngerti kang tartamtu camping bakal diijini kanggo nerusake operasi," ngandika "Akibate, NOGOs tengen saiki sing gampang dingerteni wiwit ora kabeh POGO camping bakal nerusake operasi.".