Sing, kajaba Sweden panjaluk karo dhewe layang pointing metu sing EC kelalen ngomong 'Birokrasi Ngandika', kang ing titik EC bakal kudu miwiti liwat saka ngeruk ndhuwur olahraga online gambling camping usa. Nanging, negara kiwa mati EC kang nakal dhaftar padha mbok menawa luwih newsworthy saka sing gedhe-gedhe disebut metu kanggo umum shaming ndhuwur online dhuwit nyata slot. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre ndhuwur olahraga online gambling camping. EC uga wis pitakonan kanggo Siprus minangka kanggo apa iku nyediakake perawatan witjaksono kanggo operator, soko Betfair resmi ngeluh bab pungkasan September. EC uga dikirim "resmi panjalukan kanggo informasi" kanggo Republik ceko, Lithuania, Polandia lan Rumania gegayutan pamilike legislative maksud kanggo matesi tartamtu gambling layanan 14 ft craps tabel dimensi. EC ngandika iku wis pitakonan bab Belgium kang kaputusan kanggo menehi totoan lisensi dening Royal Keputusan kanggo Lotterie Nationale, pamindhahan sing Stanleybet lan loro liyane sah Belgian duwe lisensi resmi mrotes pungkasan oktober 14 red casino no deposit. Swedia wis saiki wis diwenehi rong sasi kanggo obat kahanan utawa EC bakal nelpon ing EU Pengadilan Kehakiman (CJEU) 14 ft craps tabel for sale. Komisi Eropah wis ditulis banget worded layang kanggo sawetara negara warning wong-wong mau kanggo nambah gambling peraturan utawa EC bakal nulis mau liyane banget worded layang.