"A bagean gedhe saka dana investor padha digunakake kanggo pribadi entuk manfaat saka Fazeli, kalebu mayuta-yuta ngginakaken ing Las Vegas Kasino," wrote FBI Agen Khusus SM Mason ing pengadilan affidavit paling poker casino ing oregon. Sing klebu njupuk bagéyan ing dhuwur-totoan poker turnamen. Wong-wong karcis, piyambakipun nyariosaken, bakal resold ing wujud gain paling poker casino ing colorado.

Given sing kang nandhang kapitunan korban metu saka $6.2 yuta, total nggoleki nganti $13,4 yuta ana kamungkinan; tinimbang, piyambakipun dhawuh kanggo mbayar maneh $7.5 yuta kanggo jilted investor. Piyambakipun biasa ing Aria poker kamar ing 2016, ing ngendi kang pracaya wis diputer ing paling 10 turnamen karo tuku ins saka $25,000 saben nalika abad bakal mbukak casino. Penuntut nunjukaké Fazeli ana wong konco Summit Hiburan, tiket-sade bisnis adhedhasar ing Las Vegas kang uga mlayu ing situs web onlinetickets.com, lan pacertickets.com nalika bakal kasino mbukak poker kamar. Panjenenganipun wungu total $6.2 yuta, dhuwit kang prajanji investor bakal digunakake kanggo tuku karcis kanggo 2017 Bowl Super lan Piala Donya 2018 nalika bakal casino buruh njaluk covid vaksin. Sing wong loro wis ngajokake perdata marang Fazeli, minangka wis Aria Casino liwat kredit pinunjul pelaku nalika bakal catskill casino mbukak.