Saéngga umur ngombé gambling ing kasino biasane ndadékaké kanggo nggoleki kang levied marang casino carane kanggo unban dhewe saka casino.

Ketoke, supaya pakaryan damel film a proposal marriage tanpa menehi New Jersey game pelaksanaane divisi kepala-up ora arizona casino duwe poker. Borgata lan Revel loro ketemu metu cara hard apa mengkono nalika sampeyan nindakake wong loro iku lan nalika Borgata Casino Hotel & Spa kang dosa iku luwih conventional kesalahan, Revel nggoleki iki dianggo amarga iku gagal kanggo menehi tandha game pelaksanaane divisi sing iku bakal kedados nang sawijining casino sing bisa dianggep, ngomong, mboten umum. Kaya pakaryan damel film a proposal marriage. Kanggo sing, Revel iki napuk $2,500 nggoleki amarga iku nerak aturan sing mbutuhake kasino kanggo menehi tandha game aturan ing paling limang dina ing advance saka sembarang photography ing casino lantai, kalebu nggunakake kamera video kanggo pernikahan-proposal-nggawe tujuan. Revel staff casino, ing panjalukan saka sokongan, dibantu proposal ing casino lantai pungkasan Maret 16, 2013 ora arizona kasino duwe craps. Omelan, casino malah broadcast audio lan video saka proposal liwat video alat ing gambling wilayah, minangka supaya saperangan bisa duwe wayahe ing kawigaten. Kajaba iku, Revel nggoleki uga klebu sawijining gagal kanggo menehi tandha panguwasa bab televisi nuduhake pakaryan damel film ana 11 dina mengko lan liyane screwup sing mimpin kanggo ora ngeculke panguwasa ngerti bab enem sim turnamen lan acara adhedhasar sawijining "Rasa Revel" promosi. Sauntara kuwi, Borgata iki kena denda sing jumlahe total $26,500 kanggo telung pelanggaran, kalebu nggoleki saka $10,000 kanggo saéngga 19-taun-lawas kanggo gamble ing sawijining panggonan lan a pasangan saka $7,000 dendo kanggo saéngga 19-tuwone taun kanggo ngombe omben-omben ing rong kapisah kesempatan. Iku wis ora wis wiwitan apik kanggo 2014 kanggo Borgata, nanging ing sisih padhang, ing paling kasino bisa njupuk comfort ngerti sing iku ing adoh luwih apik wangun saka Revel, tengen?Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre ora aria duwe poker kamar.