Bab World Series of Poker World Series of Poker® paling gedhé, paling sugeh lan paling bergengsi ing donya game acara ing donya, gadhah dianugerahi luwih saka $2.99 milyar ing hadiah dhuwit lan adiluhung gelang emas, global dikenali minangka olahraga kang hadiah ndhuwur ora arizona kasino duwe craps.
Estars.com ora aria duwe poker kamar. Juni 18, 2019 (Las Vegas) – Estars, anyar engagement platform kanggo olahraga acara donya, wis gabung ing World Series of Poker (WSOP), paling dawa-mlaku, sugeh lan paling bergengsi ing turnamen seri ing donya, kanggo nggawa Estars Lounge kanggo 50th taunan turnamen seri kanggo pisanan ing Rio Kabeh-Suite Hotel & Casino (Rio) ora argos menehi wektu pangiriman slot.
World Series of Poker disetel kanggo mbukak nganti juli 16, 2019 ing Rio ing Las Vegas slot ing mesin panggilingan. Nampilaken lengkap slate saka turnamen ing saben utama poker jenis, WSOP punika poker kang dawa-mlaku turnamen ing donya, gendakan bali menyang 1970. Dumunung nang Pendopo Kamar ing Rio Convention Center, Estars Lounge fitur eksklusif, sregep wilayah ngendi Estars anggota bisa muter macem-macem game judhul, sosialisasi karo kanca-kanca, lan sesambungan karo ndhuwur video game streamers.