Ana ing New Mexico pangadilan distrik ing Santa Fe, mantan sekretaris negara Dianna Duran katuduh guilty kanggo kejahatan embezzlement antarane biaya liyane di kupeng panyokro bowo sing ewu dolar padha siphoned saka dheweke pemilu akun kanggo mbayar utang gambling. Minangka bagéan saka persetujuan penting sanget syarat-syarat, Duran metu pungkasan ana ing wayah sore slot ing papan kayu-kayuan. Menehi hasil bisa nyisakke dheweke pakunjaran wektu yen wis disetujoni dening hakim, lan bisa mundur yen pakunjaran wektu wis dileksanakake mengko. Stemming saka rahasia tip ditampa ing juli suwung Duran saka misappropriation dana kampanye, ing agustus, Demokrat Agung Hector Balderas ngajokake 64-count complaint marang Duran suwung dheweke saka depositing gedhe jumlah saka awis lan kontribusi kampanye menyang loro pribadi lan kampanye akun dheweke kontrol kang ngginakaken ing kasino ing saindhenging negara slot ing ngarep lawang silang pitunjuk. Diowahi kanggo ndhelikake pindhah, kampanye finance laporan wis sumber pratelan antarane Duran lan Balderas kanggo sasi, lan ing februari peserta tugas pasukan iki nglumpuk dening loro kanggo sinau pelaksanaane lan reporting saka kampanye finance hukum big fish casino support email. Senadyan meksa nelpon kanggo dheweke mundur saka loro-lorone saka aisle Duran tetep ing kantor. Minangka bagéan saka persetujuan penting sanget ing ijol-ijolan kanggo limang taun' wektu uji cobo Duran ngakoni kanggo enem biaya kalebu loro kejahatan embezzlement counts lan papat misdemeanors, dilarang saka ngetik sembarang kasino, lan kudu ngetik perawatan big fish casino slot tips lan trik. Saben persetujuan, Duran uga kudu mbayar restitution kanggo kampanye donor ing jumlah $14,000 big fish casino strategi guide. Duran iki New Mexico page Republican sekretaris negara wiwit taun 1928, dadi sektor umum wiwit taun 1979, lan wungu kanggo senat ing 2010 dadi negara kang liya-paling kapilih resmi big fish casino miwiti liwat. Miturut Chris Sanchez liwat AP laporan, a juru New Mexico Gubernur Susana Martínez, nganti janjian wis digawe ing minggu teka, Wakil Sekretaris Negara Maria Langkawi bakal ngawula minangka tumindak sekretaris negara manggoni Duran kang term kang ends ing 2016; ing wektu sing khusus pemilu bakal dianakaké kanggo jog.
Desember 14 tanggal ukuman wis dijadwal. planet 7 casino 50 free chip ora simpenan.