max Internasional sing dilapurake total turnover saka HKD3.99 yuta, munggah dening 63,5 persen saka sadurunge-taun periode nalika bakal kasino mbukak poker kamar.

Perusahaan ngandika revenue saka VIP tabel game lan slot mesin-related operasi "kawangun sumber utama saka revenue" sak periode.max Internasional ngandika asil saka digandhengake – Mitologi yunani (Macau) Entertainment Group Corp Ltd – padha maneh ora kasedhiya kanggo firm ing. Ing digandhengake – ing kang Amax Internasional claims kanggo dhewe 24,8-persen saham – makaryakke lan saged Mitologi yunani Casino ing Taipa nalika bakal casino buruh njaluk covid vaksin. Ana sing pinunjul regejegan antarane loro katelu wiwit ing paling 2012 nalika bakal catskill casino mbukak. ast taun, Amax Internasional angsal 60 persen kapentingan usaha ing tenan – Forenzia Enterprises Ltd – karo akses menyang game interaktif lisènsi ditanggepi dening pulo Pasifik republik Vanuatu layar para mesa de poker. Amax Internasional ngandika kepengin kanggo mbukak proxy totoan operasi ing Vanuatu lan uga nggawa ing rollers dhuwur kanggo pulo. Setelan up saka bisnis operasi Forenzia Enterprises ngembang mboko sithik ...

Senadyan, bisnis bakal dadi utama driver revenue kanggo perusahaan ing Asia Pasifik," tenan ngandika ing sawijining pakaryan babagan penyimpanan file anyar. tel geant casino drive boe.