Ing minggu ngecakup Dec tangan kanggo ati kasino wengi greensboro. Ing dibenakake keluhan uga takon pengadilan kanggo supaya operator kanggo "disgorge kabeh monies" lan "nggawe restitution saka kabeh dana dijupuk saka konsumen ing sambungan karo ing tembe, ngakali lan tumindak ilegal" AG pracaya perusahaan setya sadurunge key mandek lan desist pesenan ing November tangan kanggo poker texas holdem.
16 – 22, SuperLobby ngandika FanDuel NBA GPP lan awis game fees teka kanggo $20.35 m, nalika DraftKings' NBA GPP fees padha $13.64 m handpay dhuwur watesan slot jackpots. Lan banind panel bakal nimbang apa utawa ora kanggo angkat sing tetep ing pangrungon ing senen, 4 januari. Ing Dec.

DraftKings lan FanDuel sing pracaya wis diklumpukake watara $200m ing fees entri saka sak 600k New York DFS pemain ing 2015. New York kang agung saiki kepengin daily olahraga fantasi operator DraftKings lan FanDuel kanggo mbalekaken kabeh dhuwit sing New York pelanggan ilang muter ing situs pribadi online poker meja karo kanca-kanca. 11, New York Supreme Pengadilan Kehakiman Manuel Mendez diwenehake Schneiderman request kanggo injunction marang loro operator, nanging perusahaan dijupuk tetep sak wentoro sing ngatur ing dina sing padha. On enggal kang Eve, New York AG Eric Schneiderman diajukake dibenakake keluhan (viewable kene lan kene) marang loro operator, goleki "lan accounting saka monies" camping wis diklumpukake saka New York pemain online dhuwit nyata casino app.