A dina rata-rata fantasi olahraga operator wis gagal ing nyoba kanggo gawe uwong yakin pengadilan federal sing model bisnis sawijining agin' hukum online nyata awis texas holdem. Ing September 2015, DFS operator Emil Game Interaktif, kang dilakokno ing DraftOps account, inked marketing menehi hasil karo Hockey Liga Nasional kang Minnesota alam Bébas franchise pribadi online poker karo kanca-kanca free. Menehi hasil marang DraftOps tartamtu iklan hak istimewa lan nggunakake alam Bébas, kang merek dagang kanggo periode siji taun, kanggo kang Emil sarujuk kanggo mbayar $1.1 m, karo fees pungkasan lan kapentingan daya ing 1.5%.
Nevada-based Emil Interaktif iki dipun bibaraken ing oktober 2015, sasi padha Nevada kang Agung Umum ngumumaké DFS dadi gambling produk sing dibutuhake lisensi game robinson rancheria casino nomer telpon. Perusahaan mengko reincorporated ing Delaware, nanging DraftOps dilereni soko tugas operasi sakcepete sesampunipun. Akibaté, Emil tau digawe sembarang pembayaran menyang alam Bébas, anjog ing alam Bébas kanggo sue Emil, sawijining perusahaan manajemen Lengkap Prau LLC lan Kebak Prau kang presiden Ronald Doumani kanggo nerbitake saka kontrak.
Emil nanggapi karo novel nimbali, nggunakake aktif debat watara DFS' legality kanggo pratelan sing DFS iki ilegal ing Minnesota hukum marang olahraga totoan, supaya kontrak karo alam Bébas ana kekosongan lan roso sepi robinson rancheria casino becik ca. Doumani poto-bantu legal gambit kiwa DFS panyengkuyung aghast, nggawe ngedeni sing cilik bisa nyetel perintis legal sing bakal mimpin kanggo malah luwih tuntutan hukum marang liyane DFS operator. Ing ngatur nyerahke mudhun minggu iki, US Distrik Pengadilan Hakim Wilhelmina Wright pamilih marang nggawe wae mesthi statement minangka kanggo DFS' legality, matur sing prakara ing tangan "pertains kanggo sponsor lan iklan, ora gambling." Wright ngandika ing legality saka DFS ing Minnesota "ora cocog kanggo iki regejegan." Wright ditolak alam Bébas efforts kanggo meksa Emil kanggo mbayar tim kang biaya legal adhedhasar tim kang tuntutan sing Emil iki sengaja misstating hukum lan bukti saka cilik kanggo entuk sawijining legal yakuwi.

Wright ngandika Emil kang "teori gegayutan status legal DFS ing Minnesota ing paling colorable." Ing alam Bébas, wis ndhukung sing Minnesota pengadilan wis tau applied sing olahraga totoan hukum kanggo DFS, nanging Wright nyatet sing "ing anané saka legal perintis ora nerjemahake pratelan implausible, aken piyambak sanctionable." Wright uga ditolak alam Bébas efforts kanggo "pierce kudung perusahaan," ngandika tim gagal kanggo nyedhiyani bukti cekap sing Kebak Prau lan Doumani padha tanggung jawab kanggo ngurmati Emil kang kontrak. Nanging, Wright ditolak Emil kang bid kanggo ngilangi alam Bébas kang tuntutan hukum marang perusahaan, matur Emil "wis ora tontonan sing buyaran cocok adhedhasar sawijining illegality téori", lan tim wis "cekap katuduh saben unsur saka akun-nyatakake pratelan." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.