sembarang Macau kang pengunjung – apa teka dening segara utawa luwih umum dening tanah – saka tetanggan provinsi Guangdong ing dharatan China, lan akeh sing bisa kanggo nggawe keputusan ing cendhak relatif sok dong mirsani gegayutan apa padha kudu ngunjungi, kasedhiya padha duwe perlu ijin.acau kang ana wisata nomer padha dadakan kuwalikan saka positif taun-taun gaya kanthi jumlah ongko kanggo pengunjung dina rata-rata sak liburan, kang resmi miwiti on Thursday, October 1, National Day China kang.n 1 oktober, total pengunjung nenekan padha munggah 7,6 persen taun-taun, kanggo 147,376, nalika bagean saka dharatan China wungu 18.3 persen taun-taun, cacahe 123,707, lan kanthi mangkono makili 84 persen saka dina sing pengunjung tally robinson rancheria casino nomer telpon. Nomer, adhedhasar data saka Public Keamanan Polisi, kalebu nenekan dening Macau non-penduduk buruh lan dening siswa sing ora Macau residents acau saham game wis ngalami rapat umum ing ana lan ana robinson rancheria casino becik ca. Investasi analysts disaranake rapat umum iki ing tentrem didhukung dening dandan ing nomer pengunjung ing wiwitan saka Golden Minggu, nanging sawetara ditambahaké iku bisa uga bakal disambung menyang komentar dening Li Gang, direktur Chinese pemerintah lokal kantor liaison robinson rancheria resort & casino.
Panjenenganipun wis kacarita minangka ngandika ana sing Beijing bisa ngedongkrak dhukungan kanggo Macau kang game pasar tembung slang kanggo mesin slot. Ora tartamtu kawicaksanan padha kasebut ing laporan media lokal.ocal media kacarita sing September pasar bareng kanggo casino revenue game reged antarane enem Macau operator weruh SJM Holdings Ltd bali menyang titik ndhuwur karo 21.7 persen, senadyan sing kang 20 basis poin kurangé populasi ing perusahaan agustus enggo bareng.acau kang GGR kanggo September ambruk dening 33 persen taun-taun kanggo MOP17.13 milyar (US$2.15 milyar), miturut data resmi.elco Makutha Hiburan Ltd ana ing papat panggonan karo 14.5 persen, sasi-ing sasi munggah saka 90 basis poin slang syarat-syarat kanggo poker tangan. MGM China Holdings Ltd rampung September ing 11,2 persen, lan Wynn Macau Ltd ing 10.2 persen, dandan mungguh 280 basis nilai lan 70 basis poin. slacker lan steve isle casino khusus.