acau casino junket investor Suncity Group wis dibukak ngamanake telpon seluler aplikasi disebut "Sun Finance" sing ngandika kanggo ngidini tenan kang VIP gambling klien kanggo tetep nglacak trek sing akun ringkesan, menang-mundhut sajarah lan rolling chip aktivitas, GGRAsia wis sinau tembung slang kanggo mesin slot.
Karo iki [new] aplikasi, klien bisa duwe ranging nyata-wektu saka imbangan akun sing, ing whichever kita [klub] acara padha muter," ngendikane Pak Ali slang syarat-syarat kanggo poker tangan. Kita pelanggan uga duwe akses langsung kanggo kita 24/7 concierge layanan liwat aplikasi," kang ditambahake.r Ali nyatet sing Suncity Group is looking kanggo miwiti ing kira-kira telung sasi' wektu liya aplikasi telpon seluler slacker lan steve isle casino khusus. "Travel srengenge" – lagi nglakoni testing – dirancang kanggo mbantu grup klien, uga masyarakat umum, buku transportasi, akomodasi hotel, restoran lan liyane hiburan ing Macau utawa luwih afield. ogam dan slot pada pesawat.