Uga taun iki, wadon loro ing kapisah kedadosan padha dipenjara ing anggepan saka drugging wong-wong padha ketemu ing Strip kasino lan nyolong sing watches kemewahan fitzpatrick kang casino - slot lan roulette. Wong iki sinudukaken awal ana ing mati-Strip Orleans Hotel and Casino Las Vegas, miturut laporan limang dollar blackjack ing strip. Siji suspect lanang iki dipesen menyang kunjara sawise mulangi wong wadon wadi pejabat kang wis senjata api limang dollar blackjack atlantic city. Ing Orleans njaba Las Vegas city watesan limang dollar slot mesin menang. Korban identitas lan medical kondisi padha ora langsung dirilis.
"Sawise nusuk, suspect kiwa casino lan pungkasan katon mlaku menyang Tropicana." Korban sought bantuan saka keamanan perwira ing Orleans planet 7 oz casino awis free kode. Kang kaancam bakal punah, kanggo keselak dheweke kanggo "njaluk dominasi" liwat dheweke, polisi ngandika. Koren uga wis tweeted gambar saka emas-dilapisi AK-47, baseball bat kebungkus ing barbed kabel, lan dipunéwahi mesin gun.

Nusuk wonten sak rampokan ngupados ing Orleans, Las Vegas Review-Journal kacarita. Liyane wong iki dipenjara ing Strip ing anggepan saka perdagangan jinis lan umur wadon planet 7 oz casino free chip. Korban ngandika wong "karo otot mbangun" nyedhaki marang ing resor kang kidul ngleboke, miturut Lt planet 7 oz casino kode.