Minnesota sabanjuré casino bisa durung dadi ing Duluth karo kutha isih nggayuh ajang ing waterfront karo plans ora mati, mung "ora obah" asu amba blackjack mower rega. Ing Duluth Warta-Tribune laporan Duluth Hiburan Convention Centre isih bisa mbangun casino ing kutha kang waterfront yen a enggo bareng revenue menehi hasil karo Tresnani du Lac Band saka Lake Superior Chippewa tumiba liwat. Gosip saka casino anyar padha page floated wektu iki pungkasan taun sawise kemitraan iki dicethakaké kanggo dadi ing ancaman lan muni minangka sanadyan plans asli sing isih akeh banget ing panggonan mini slot nella trama radio 5g. Pangembang wis ngritik Massachusetts kanggo delaying kanggo bukaan munggah saka casino wilayah ing negara. CapeCodeOnline lapuran sing Barry Gosin, principal saka KG Kutha Enterprises, pesen dikirim layang kanggo Massachusetts Game Komisi ing Dec mini-itx cilik karo 1 slot expansion. 27 ing kang ngritik kaputusan kanggo ngidini Mashpee Wampanoag suku nganti Maret kanggo renogiate kompak karo Gubernur Deval Patrick. Gosin wrote: "Iku misale jek cetha yen Komisi pancasan lan umum statements gegayutan Wilayah C pitakonan wis apes efek luwih kawuningana sembarang mangsa komersial kapentingan utawa investasi ing Wilayah C, tinimbang kuat ing industri game kang berlaku lan bebaya-nyatakake (us) kesimpulan sing kabeh Tenggara wilayah saka Persemakmuran lan `nganggo kabel kanggo wong-wong India.' "Connecticut kang kasino sing ing sih saka ekonomi negara karo Foxwoods CEO Scott Butera matur minangka akeh ing interview anyar. Akeh kaya taun liyane cara negara kang ekonomi wis dadi disambung kanggo sukses saka kasino lan padha lagi eagerly nonton fiskal wuwus ing Washington D mini mesin slot tabungan bank. Butera ditambahake yen padha "bisa njaluk soko rampung, aku optimistis kita bakal weruh wutah. Ora gangbusters wutah, nanging wutah positif." Mitchell Etess, CEO saka Mohegan Suku Game Panguwasa, uga ditambahake: "Ing Connecticut, carane dadi ekonomi bakal duwe akèh kanggo ngomong bab carane Mohegan Srengenge lan Foxwoods beya ing 2013." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.