Saka wiwitan lapangan 721 (mudhun sing dicokot saka 746 ing 2010), final wolung njupuk lapangan on Saturday laguna ing atlantis 1 casino drive paradise island np bahamas. Sauntara kuwi, liwat ing Eropah, Eropah Poker Demo Deauville mudhun menyang sawijining final meja ing craps nggulung metu tutuk maneh. Ing perang kanggo judhul lan €880k hadiah disetel kanggo miwiti ana ing wayah tengange, lan chip count katon kaya iki: Jacobson (7.28 m); Wice (6.248 m); Kenny Hallaert (3.599 m); Julien Claudepierre (3.244 m); Lucien Cohen (3.085 m); Anthony Hnatow (1.644 m); Ruslan Prydryk (1.154 m) lan Kaspars Renga (470k). Dheweke uga ngajokake restraining order marang Combs, kang dheweke claims tanggal-dirudopekso dheweke 24 taun kepungkur, asil ing dheweke 23-taun-lawas putra Cornelius nitahaken saka mesin slot. Nguripake kanggo kurang batshit-edan warta, Erik Seidel kang $2.5 m kamenangan ing Australia mayuta-Yuta $250k tuku-in uga wis nyekel kawigaten sadurungé iki minggu, nanging fokus cepet bali kanggo sing ' d njupuk Acara Utama kang $2m hadiah page. Oh, lan dheweke uga blames Combs, kang ex-gendakan Kim Porter lan Rodney "Bisa kita kabeh mung njaluk bebarengan?" King kanggo gadhah dirancang 9/11 serangan teror ing craps meaning in hindi. Wice wiwit dina minangka chip pimpinan lan bisa uga wis rampung muter cara sing wis Sweden ora digawe kang pungkasan pamindhahan.

Sawise Gorr, isih pitung pemain cashed metu minangka nderek: Keys ($1.035 m); Jeff Rossiter ($700k); Michael Ryan ($450k); Dorfman ($325k); Samad Razavi ($225k); Chris Moorman ($175k) lan Antonius ($130k) crociera msc la regina del poker.