Aku miwiti ing taun 2006 lan aku bisa ndeleng sing poker wis thukul kathah...ora kaya boom kita ngalami ing taun 2008 – 2010, nanging kita bisa ndeleng sing ana persil saka turnamen ing saindhenging donya – lan padha kabeh banget sibuk mini-itx cilik karo 1 slot expansion. Masalah iku kita kadang duwe kanggo ngganti basa sing beda-beda, nanging yen sampeyan sing fokus ing turnamen...anggere sampeyan tresna proyek...atine iku tansah makarya, lan apa-apa masalah mini mesin slot tabungan bank. Ana ora break carane amba punika casino ing pine bluff arkansas. Kristen Scalzi punika lim sing tansah Donya Poker Demo Eropah acara bebarengan carane amba punika san manuel casino. Aku uga duwe bayi ayu, lan aku kantun dheweke banget, nanging aku uga nggawa kulawarga kanggo sawetara acara...sing apik kesempatan." Carane rumit iku saiki ana supaya akeh beda varian saka urip turnamen poker? "Ing preparation saka festival punika angel amarga negara sing beda-beda nggunakake macem-macem sistem ing supaya kanggo kurban sing pemain lokal apa padha seneng carane amba punika casino ing tampa florida.

We are seneng banget karo kita nambah ing Nasional lan Regional nomer carane amba punika soboba casino. Nanging aku kaya kanggo muter karo kanca-kanca, liwat sawetara bir lan pizza." Apa iku kaya apa karo Matt Galak? "Matt wis bantuan gedhe kanggo kula. Turnamen muter menyang turnamen sing muter menyang turnamen. Nambah tutul saka slang dhateng sing irisan saka rumit kue sing bentuke bunder lan sampeyan njaluk inti saka tugas glethakaken ing sikil saka Scalzi. Sing kang gedhe warta kanggo poker industri." Carane beda iku mlaku National/Regional acara, dibandhingake kanggo Acara Utama? "Iku temen beda.