AKA Kelly ing Vegas, sasi sawise dheweke cara parted karo ESPN. Loro kapisah tagihan, Njaluk paling anyar industri gambling warta dikirim langsung menyang kothak mlebu.
DraftKings Stands Metu ing Antarane Opsi Simpenan Morgan Stanley iku salah siji saka paling gedhe bank-bank investasi ing US Kanggo dasawarsa, New Orleans wong-wong mursid sing diputer game ngarep ing Mercedes Benz Superdome, nanging otomatis produsèn mutusaké iku wektu kanggo pindhah ing carane amba punika san manuel casino. Iku wis dumadakan lan ndadak cut mati Chicago pejabat Polisi wis ditampa 15 sasi kunjara ukara saka US Distrik Judge Virginia Kendall kanggo peran ing ilegal sportsbook operasi karo hubungan kanggo Costa Rica carane amba punika casino ing tampa florida. Saiki, Massachusetts Game Komisi (MGC) kabaripun looking menyang topik lan mriksa apa komersial operator sah kapekso kanggo nerusake poker. Chicago Pejabat Polisi Nemu Kunjara Ukara On Thursday, Nicholas Stella, 43-taun-lawas polisi pejabat saka Chicago polisi departemen, nampa 15 sasi kunjara ukara DraftKings, salah siji saka sing paling populer online sportsbooks ing US, iki ditambahaké kanggo semiyearly wutah dhaftar simpenan dening Morgan Stanley strategists. Ajang iki ditutup kanggo luwih saka rong sasi lan dikirim ora revenue kanggo April lan Mei, kang biaya bisnis watara $50 yuta ing wong-wong rong sasi piyambak carane amba punika soboba casino. Ana temtunipun Online gambling industri marketing panyedhiya layanan Gambling.com kaget slashed reregan sawijining dhisikan aturan umum (IPO), uga jumlahe saka enggo bareng kasedhiya kanggo investor, sadurunge arep umum harga joran centro black jack. Saklawasé 5,000 casino karyawan ilang proyek sing. Sing tuntutan saka Jerry Jones, pemilik saka NFL Dallas Cowboys, nalika takon bab mangsa olahraga totoan ing Texas.