Casino Online game developer, Wazdan, bubar announced bukak saka anyar slot game adhedhasar sawise tema medeni panggonan kanggo mangan ing lor quest casino.

Dracula kang Castle iku fangtastic judhul anyar siap kanggo pemain kanggo log on dhisik lan miwiti spinning panggonan kanggo mangan ing abang rock casino. Ing game anyar iki adhedhasar ing Pangeran saka Pepeteng lan para pandherekipun, kabeh thirsting kanggo getih panggonan kanggo mangan ing kali roh casino. Karo limang reels lan limang paylines, slot kalebu kualitas grafis lan swara pas karo iki unik tema medeni.

Sawetara simbol bisa ditemokaké ing reels kanggo tetep ing gloomy tema. Golek drakula looking for getih, lanang lan wadon macem-macem, uga getih-kapenuhan kaca tingal, kuburan lan lawa. Game muter wis rampung ing ndalu jam, karo Count Dracula porsi minangka alam Bébas simbol saka slot panggonan kanggo mangan ing river city casino. Nalika alam Bébas kejiret ing menang payline, simbol bakal nggedhekake kanggo nutupi rol utawa kabeh layar kanggo nggawe malah luwih kemungkinan kanggo menang!Online slot game kalebu sawetara fitur unik kayata tembok podho rupo simbol. Karo tembok, pemain bisa entuk multipliers saka menang kalebu 3x, 4x lan 5x nalika padha game simbol sing ditemokaké ing kawitan telung, pisanan papat utawa kaping lima reels. Ing release penet, juru Wazdan nyatakake: "Count Dracula wis dipengaruhi bayangan ing generasi pemain. We are banget seneng kanggo miwiti liyane slot game pengabdian kanggo iki iso lali karakter lan pangarep-arep sing nalika spinning ing reels saka Dracula kang Castle pemain kita bakal nemu sensai nyata." Dracula kang Castle iku release paling anyar dening pangembang, sawise sukses bukak saka anyar judhul kayata Valhalla lan Tenung Target Deluxe. bear river casino loleta ca.