masyarakat umum quarantine (GCQ) "karo watesan" bakal aplikasi nganti juni 15 kanggo Metro Manila lan sawetara wilayah liyane, minangka Covid-19 countermeasure, ngandika Presiden Rodrigo Duterte ana ing wayah wengi.etro Manila (digambarke) punika ngarep kanggo Hiburan Kutha, zona karo papat gedhe-ukuran pribadi-sektor casino resort, karo kalima siji kang dibangun.etro Manila kang kasino sing "saiki diijini kanggo operate ing kapasitas winates," ngandika minggu kepungkur negara kang game pengatur, Philippine Hiburan lan Game Corp, kanggo nanggepi priksaan saka GGRAsia.ut sawetara media sing paling cedhak dikutip Edwin Olivarez, walikota Parañaque, salah siji saka panguwasa ing Metro Manila, minangka ngandika on Monday sing Metro Manila wali padha ing sih saka tetep ing wayah wengi curfew, sanajan padha uga wanted kanggo ndeleng luwih istirahat saka aktivitas ekonomi ing metropolis carane amba punika soboba casino. Ana statement saka Pak Roque, bilih negara kang Inter-Agensi Tugas Pasukan kanggo Manajemen Berkembang Penyakit Infèksius wis disetujoni dadi-disebut staycations ing hotel ing negara sing.n ana presiden lengkap GCQ uga kanggo "Ibukutha Nasional Wilayah Plus" area ngluwihi Metro Manila, i.e., Bulacan, Cavite, Laguna, lan Rizal.s ana, negara kang Departemen Kesehatan wis direkam 6,684 anyar Covid-19 infèksi, nggawa total negara kang aktif kasus kanggo 54,290 harga joran centro black jack. n kanthi jumlah ongko saka 1,155,045 kasus melu wong dianggep mbalekake harga kunci slot pintu geser. Tambahan 139 an nggawa kematian toll kanggo 20,966. harga kunci slot pintu kamar mandi.