Ing tangi saka November kang penangkepan ing China 18 karyawan saka Makutha Resorts Winates, fellow Australia operator casino Star Hiburan Group Limited wis kabaripun announced sing iku niat kanggo nyuda percoyo ing dhuwur-totoan gamblers saka buta bangsa Asia carane kanggo muter poker chip ing knuckles. Miturut laporan saka Reuters news service, Star Hiburan Group Limited digawe wahyu minangka bagéan saka sawijining pangentukan page update wiwit penangkepan lan tambahan sing dicethakaké a "freakishly apik" tingkat menang sak enem sasi kanggo mburi desember wis masked cetha downturn ing income saka Cina dhuwur-rollers carane kanggo muter ing craps.

"Ing wektu iki kita lagi ora njupuk risiko wae dening nelpon ing pelanggan kita padha ora ngerti," Matt Bekier, Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo Star Hiburan Group Limited, kabaripun marang analysts on Thursday. "Kita ora nanggapi kanggo pelanggan kita padha ora ngerti." Star Hiburan Group Limited kabaripun diterangno sing menehi nem sasi mediawiki net wis wungu dening 135% ing taun ing taun kanggo $109.1 yuta thanks kanggo near dobel saka sawijining tingkat menang senajan turnover saka pengunjung jaban rangkah ing gambling junkets, kang utamané wewenang sugih Cina, wis slumped dening 27% ing final rong sasi saka 2016 lan terus kanggo nyelehake. Ing Brisbane basis tenan, kang makaryakke kasino nang Star Sydney, Jupiters Gold Coast lan Keuangan Brisbane pembangunan, kabaripun rinci sing setengah-taun mediawiki net wis liwat 20% luwih dhuwur tinimbang analysts' ramalan nalika normal mediawiki wis melorot dening 17,7% ing taun ing taun kanggo $82.3 yuta lagu saka segara casino jam.

Star Hiburan Group Limited kabaripun weruh internasional VIP turnover kanggo periode enem sasi kurangé populasi dening meh 12% ing taun-taun kanggo watara $16 milyar nalika iku wis plans kanggo cut babagan China basis gamblers antarane sawijining VIP pengunjung dening watara 30% kanggo nang endi wae piye 50% lan ngarep-arep sing pemain saka liyane bangsa-bangsa Asia bakal miwiti kanggo isi ing revenue longkangan anthony casino staten island ny. "Kita temenan arep dadi ngati-ati amarga kita mung ora duwe kabeh kanyatan ing meja sapunika," Bekier kabaripun marang analysts bab jembaré saka penangkepan saka Makutha Resorts Winates karyawan..