Terus clampdown ing dhukungan saka polisi tumindak Malaysia Komunikasi lan Multimedia Komisi (MCMC) wis dirilis tokoh nuduhake yen iku wis ISP-diblokir akses kanggo 306 online gambling situs web wiwit awal taun iki lagu saka segara casino jam.

Komisi uga bantuan polisi dening nggawe technical layanan digital sawijining forensics laboratorium ing Cyberjaya kasedhiya nalika dibutuhake kanggo ngewangi penyelidikan anthony casino staten island ny. MCMC Digital lan Literacy Media Division direktur senior Eneng Faridah Iskandar marang media lokal sing polisi wis diajukake aplikasi sawise offending situs web wis diverifikasi kanggo ngemot "unsur pidana."Pungkasan taun, Komisi diblokir 235 online gambling situs web ing Umum Game House Tumindak 1953 (Tumindak 289) lagu saka segara casino mbayari. 88.2 persen digunakake Internet kanggo surf kanggo informasi; 87.1 persen kanggo surfing situs jaringan sosial; lan 81.1 persen kanggo komunikasi dening teks tujuan kayata tampilan WhatsApp antropologi lan galak slot. Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister.