Ezugi, manggon casino panyedhiya diduweni dening Évolusi, wis ditambahi sawijining ngarsane ing KITA menyang negara New Jersey liwat kemitraan karo Caesars Hiburan lagu saka segara casino mbayari. Liwat persetujuan, Ezugi wis dibukak sawijining game bakul manggon ing negara liwat Caesars' casino online lan sportsbook antropologi lan galak slot. Irah-irahan kalebu Amérika Blackjack, Amérika Roulette, Baccarat lan Telung Kertu Poker hollywood casino charles kutha olahraga totoan.

Ing game sing ngalir urip saka Ezugi studio ing Taman Negara. Ngomentari ing bukak, Monica Umana, VP saka Amérika ing Ezugi, ngandika: "Caesars iku salah siji saka jeneng paling gedhe ing casino industri lan kita are remen kanggo dadi aturan kita game kanggo pemain sawijining ing New Jersey."Kita manggon game casino wis mbuktekaken dadi sangat populer karo pemain ing Taman Negara lan kita katon nerusake kanggo nyediakake padha pengalaman unggul kanggo pemain ing Caesars Casino & Olahraga New Jersey."Game panyedhiya Évolusi rampung sawijining disualekno saka Ezugi ing September taun pungkasan. Kabeh-awis menehi hasil iki rampung karo wawasan dhisikan saka $12m.

Ngomentari ing disualekno ing wektu, Évolusi ngandika ing nilai saka hasil ana ing sawijining kemampuan kanggo ngiyataken perusahaan kang ana ing posisi US. Kajaba iku, King saiki keuntungan saka Ezugi kang tambahan studio kapasitas uga sumber daya ing pembangunan hollywood casino charles kutha slot.
Kanggo Q3 2020, Évolusi revenue operasi tambah dening 48% ing taun-taun, kanggo €140m ($166.7 m). hollywood casino charles kutha nuduhake.