Ing Macau, boss kanggo Macau Legenda Pembangunan Winates kabaripun wis dicethakaké tenan niat kanggo mbukak sawijining anyar Legenda Palace Hotel ngrampungake karo casino aturan 66 live-bakul tabel game saka februari 27 hollywood casino charles kutha rv parking.

Miturut laporan saka GGRAsia, pambocoran saka David Chow Kam Fai, Co-Ketua lan Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo Hong Kong-kadhaptar Macau Legenda Pembangunan Winates, teka ing ana mung dina sawise tenan iki diwenehake lisensi kanggo operate 15 anyar-kanggo-pasar-pasar massa tabel game bebarengan karo 91 slot ing 223-kamar pembangunan ing kutha kang Nelayan Malaysia district hollywood casino charles kutha udud. Macau Legenda Pembangunan Winates uga tanggung jawab kanggo 82-tabel sang prabu Pringon kang Palace Casino nang Landmark Macau hotel bebarengan karo luwih 51 tabel game ing toko Babil Macau Casino lan sadurungé kabaripun ngumumaké yen sawijining Legenda Palace Hotel, kang wis kanggo kurban gambling ing sangisoré lisènsi dianakaké dening search casino buta SJM Holdings Limited, bisa fitur VIP game kamar karo lokal junket operator Cali Klompok disetel kanggo aplikasi kanggo kabeh persetujuan perlu hollywood casino charles kutha lelenggahan dina rata-rata.

Chow menapa malih kabaripun diterangno sing casino nang sawijining Legenda Palace Hotel kanggo ndeleng ing paling 46 tabel game diperuntukkan kanggo massa-muter pasar, kang kalebu 15 mentas-diwenehake unit bebarengan karo reassignments saka situs liyane, lan sing iki kudu "cukup" kanggo anyar pembangunan operasi supaya iku numpak rintangan vs blackjack. GGRAsia kacarita sing Macau Legenda Pembangunan Winates tambahan makaryakke 444-kamar Harbourview Hotel Macau, kang dibukak ing februari 2015, nanging sing karya ing sawijining ngrancang 500-kamar Legendale Hotel wis durung kanggo miwiti minangka perusahaan awaits final persetujuan pemerintah gegayutan ngajokaken dhuwur saka properti anyar. supaya iku numpak casino online.