A sumber sing cedhak kanggo rembugan ngandika Genius' fokus ing nyediakake ndhuwur UK bookmakers karo akses menyang data sadurunge wiwitan mangsa bal-balan temenan sublicensing tawaran padha ora bisa. Sportradar kepengin kanggo ngumpulake data dhewe, lan claims Genius' usaha kanggo mblokir kompetisi dening ngetik menyang persetujuan eksklusif tanpa sublicensing hak infringes ing UK lan EU kompetisi hukum ora free mbr slot ing disk pemisahan wisaya.

Genius Olahraga isih mbukak kanggo sublicensing totoan data hak kanggo ndhuwur UK bal-balan liga kanggo pihak katelu penyetor, anggere padha ketemu internal pedoman, kang ora saiki kalebu Sportradar, Gambling Njero mangertèni. Sportradar wis kaancam bakal punah, legal tumindak marang Genius ing saurutan liwat supplier eksklusif hak kanggo Liga Premier inggris, boso inggris bal-Balan Liga Scottish Liga. Senajan ancaman wis digawe, iku ora cetha apa Sportradar bakal tindakake liwat karo tumindak legal liwat regejegan iku sydney ns casino mbukak. Gambling Njero mangertèni ora resmi nawarake wis digawe dening Sportradar kanggo sublicensing hak, lan senadyan kang mbukak kanggo tawaran karo suppliers liyane, ora ana pratandha cetha Genius wis rembugan karo sembarang data liyane suppliers iku table mountain bangunan anyar casino. A juru Sportradar marang Gambling Njero: "Genius wis gelem kanggo nyedhiyani syarat-syarat komersial, senadyan Sportradar kang bola panjalukan iku swinomish casino mbukak dina iki.

Bal-balan DataCo wis hubungi kanggo komentar.. Nalika Genius' menehi hasil karo bal-Balan DataCo iki announced, a sumber sing cedhak kanggo bal-Balan DataCo ngandika nalika iku ora bisa kanggo nambah sublicensing requirement menyang menehi hasil, sawijining yahoo kanggo duwe data sawijining mbagekke minangka digunakake minangka bisa kanggo drive metu resmi data pasar apa mesin slot sing disebut ing australia. Sportradar ngandika iku cumadhang kanggo nggawe sublicensing menehi hasil karo Genius kanggo akses sing padha ragad, nanging Genius wis ngasor kanggo melu ing sembarang diskusi kanggo nambah nuduhake pasar dhewe. Genius mbukak kanggo diskusi karo katelu-partai suppliers, anggere padha ketemu internal pedoman hubungane resmi disualekno data, paling notabene ing ora ngempalaken data olahraga saka ing stadion ing nerbitake saka tiket kahanan apa mesin slot sing ing venesia.